Om Active-Floor

www.Active-Floor.dk har længe ønsket muligheden for at levere kunstgræs til indendørs brug til penge hvor de fleste kan være med. Eller hvor det i hvert fald er muligt at være med, hvis man står sammen som klub.
Kunstgræsset skulle samtidig være af en sådan kvalitet at hundepoter ikke kommer til skade, hunden står super godt fast ved enhver handling på banen,  af en sådan holdbarhed at det kan holde til mange timers brug samt redskaber der bliver flyttet rundt på overfladen.
Vi mener selv, at vi nu har fundet dette produkt.

Jutas kunstgræs er blevet udviklet specielt til agility, faktisk til agility VM i 2012. Der blev også løbet på kunstgræsset til VM i 2014, 2017,2018 og 2021. Vi er efter at have set og mærket det, af den overbevisning at det er det bedste produkt til indendørs hundesport. Om det er til agility, lydighed, rally, ringtræning, hvalpetræning eller andet i den stil, så sørger denne belægning her for at din hund får et godt afsæt og en god landing, samt står fast selv ved  skarpe vendinger i fuld fart.

Græsset kan anvendes både indendørs og udendørs på fast og jævnt underlag. Vi anbefaler beton, betonfliser og asfaltbeton.

Kig rundt og tøv ikke med at kontakte os

Mvh

John og Rikke Dyrbye

29 67 65 74 / 23 95 67 78